Kondiitri eriala õpilane Rebeka käis praktikal Palermos. Praktika Palermos oli magus ja hariv kogemus. Praktika aitas Rebekal arendada oma oskusi…
Toiduainetöötlus
-
-
Kokaõpilane Kenet Jets käis meie Erasmus+ projekti kaudu Maltal, et oma oskusi praktiseerida ja võõra kultuuri kohta rohkem teada saada.…
-
Pagar-kondiitri õppekava õpilased Kariina ja Karmen soovivad meiega jagada oma kogemust Sitsiiliast! Vaata vlogi altpoolt!
-
Kondiitrid Jaanika ja Evelin reisisid Sitsiiliasse, et meie Erasmus+ projekti kaudu oma küpsetusharjumusi praktiseerida. Tubli töö tüdrukud!
-
Itaalia lõunaosas asuv Palermo on tuntud oma maitsva köögi poolest. Nelly Tenson võib teile sellest rääkida! Vaadake tema vlogi, et…
-
Meie kondiitriõpilane Kadri Reinik rääkimas oma ajast Sitsiilias. Buon appetito!
-
Hiljuti naasis meie kondiitriõpilane Jan Kristjan Kodasma Erasmus+ praktikaprojektist. Mälestusi kogu eluks! Vaadake allolevas vlogis, kuidas ta oma sealviibimist nautis.
-
Kondiitri- ja pagariõpilane Mirtel Matvei soovib teile teada anda, et Itaalias asuv Palermo sobib suurepäraselt selle eriala praktiseerimiseks. Palermo on…
-
PK-20 õpilased Kertu Sits, Mirtel Matvei, Anette Schmitt, Kadri-Marlen Sõgel, Jan Kristjan Kodasma, Cassandra Vovtšok ja Caroli Kingsepp sooritasid enda…
-
Jane Anijärv ja Reelika Mägi käisid pagari õppepraktikat sooritamas 17.03-17.04.2019 Maltal, Valettas. Rohkem nende õppepraktika kohta on võimalik lugeda Reelika…