Don’t we all love food? Especially when it is presented beautifully. Sulu Pärnat is showing off her cooking skills in…
Turismi- toitlustus- ja majutusteenindus
-
-
Alumni Marek Kink was stationed in the prestigious Osteriana Francescana, a 3-star Michelin restaurant located in Modena, Italy. Watch the…
-
MT-20 kursuse neiud Kärolin Kikas ja Reili Sild osalesid 11.11-16.12.2022 õpirändes läbi Erasmus+ projekti. Neiud tegid enda praktikat Olympic Lagoon…
-
Kokanduse eriala vilistlane Marek Kink oli kolmekuusel (14.09-16.12.2022) praktikal kolme Michelini tärniga pärjatud restoranis Osteria Francescana. Modenas asuv restoran on…
-
Kokaõpilane Sergei Farafanov käis Erasmus+ programmiga õppepraktikal 24.06-08.08.2021 Paphosel, Mosaics restoranis. Vaata, millised muljed on Sergei jäädvustanud enda õpirände vlogis.
-
Toitlustusteenindaja Kristel Kruusmaa sooritas enda teenindajapraktika Küprosel 24.06-08.08.2021 Erasmus+ programmiga Annabelle hotelli restoranis. Vaata, millised muljed on Kristel jäädvustanud enda…
-
Toitlustusteeninduse õpilane Eleanora Kleine käis kolme kuusel õppepraktikal Küprosel, Paphosel. Eleanora sai praktiseerida enda klienditeeninduse oskusi linna kõige uuemas restoranis.…
-
Koka õpilased Kristi Tammann ja Alisa Birjukova käisid õpirändes Hispaanias Erasmus+ programmiga õppepraktikat sooritamas. Rohkem nende õpirände kohta saad lugeda…
-
Andra Holland käis kokapraktikal Hispaanias Erasmus+ programmiga. Rohkem Andra õpirände kohta saad lugeda allpool olevast kokkuvõttest.Praktika toimus Hispaanias Bilbao linnas…
-
Samantha Ubakivi käis turismivaldkonna õppepraktikal Maltal Erasmus+ programmiga. Rohkem tema õppepraktika kohta saad lugeda allpool olevast kokkuvõttest.Samantha: käisin praktikal perioodil…