Sissejuhatus Jaapani toidukultuuri

Neljapäeval, 14.aprilli kell 12:00-17:00 on Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õppeköögis kogemusi jagamas Jaapani restorani Tokumaru peakokk Daigo Takagi.

Koolituse käigus õpitakse:

 

  • Riisi keetmist ja sushiriisi valmistamist
  • Sushiäädika valmistamist
  • Teriyaki-kastme valmistamist
  • Tegema dashi't
  • Lõikama lõhet
  • Misosupi valmistamist
  • Erinevate sushide valmistamist (Nigiri, Maki (Omote maki, ura maki, hosomaki)
  • Tempurameetodit
  • Karaage kana valmistamist fritüüris

Rahvusköögi tundmaõppimisest võtavad osa nii õppijad, valdkonna õpetajad kui ka Pärnu toitlustusettevõtete esindajad.